CX-5E

1.999,99

CX-5E_right-removebg-preview
CX-5E_left-removebg-preview
previous arrow
next arrow
Shadow
Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

CX-5E: Voor aspirant-rijders
Voor rijders van 8 tot 12 jaar die klaar zijn om naar het volgende niveau te gaan, introduceert CFMOTO de CX-5E. De CX-5E behoudt alle voordelen van de CX-2E en vergroot ze om aan aspirant-rijders tegemoet te komen. Meer kracht, meer bodemvrijheid, vergrote veerwegen, wielen van 14 inch aan de voorkant en 12 inch aan de achterkant, en terreinbanden. Dit is een echte off-road motor voor jongeren. De CX-5E biedt een innovatieve benadering van off-road rijden, ontworpen om jonge rijders te helpen hun vaardigheden te verfijnen en om gemakkelijk van beginner naar ervaren rijder over te stappen. De verwijderbare en vervangbare batterij zorgt ervoor dat er zoveel plezier kan worden beleefd als gewenst, wat zowel de rijder als de ouders gelukkig zal maken!

Schakel naar een andere versnelling voor een geweldige ervaring
Ontdek een nieuw tijdperk van de minibike met het innovatieve versnellingssysteem van de CX, geactiveerd met één druk op de knop. Pas je aan door verschillende vaardigheidsniveaus te kiezen uit drie acceleratievermogensinstellingen en de maximale snelheid te beperken. De batterijstatus, laadindicatoren en geselecteerde versnelling zijn allemaal geïntegreerd in een intuïtieve interface.

Het elektronische gaspedaal is speciaal ontworpen voor kinderen, met een maat die geschikt is voor de grip van het kind, wat het gebruiksgemak enorm vergemakkelijkt. De standaard “beginnersmodus” verhoogt de veiligheid, terwijl de voeding snel kan worden uitgeschakeld in geval van nood door het magnetische veiligheidskoord los te koppelen.

Kies uit drie acceleratievermogensniveaus en stel de maximale snelheid in op basis van de vaardigheid van je kind.

Ouders kunnen ook de batterijduur, resterende lading en actieve uitrusting controleren, allemaal op een handig LCD-scherm.

Snelheidsmodificaties van de CX-5E:

Modus 1: 24 km/u
Modus 2: 36 km/u
Modus 3: 46 km/u

Extra informatie

Color

Blue