CX-2E

1.599,99

CX-2E_left-removebg-preview
CX-2E_right-removebg-preview
previous arrow
next arrow
Shadow
Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

CX-2E: De perfecte introductie voor jonge motorrijders.
De CX-2E is het kleinste CFMOTO-model, toegankelijk voor jonge bestuurders van 4 tot 7 jaar. Ontworpen met aandacht voor veiligheid en plezier, is deze elektrische instapmotor de ideale keuze voor kinderen onder toezicht van een ouder. Met een maximale kracht van 1200 W, spaakwielen van 10 inch, een zithoogte van 550 mm en een gewicht van 49 kg, aangevuld met hydraulische schijfremmen en een magnetisch veiligheidskoord, garandeert de CX-2E ontelbare plezierige momenten en maakt het de ideale motor voor gezinsactiviteiten in de buitenlucht.

Schakel naar een andere versnelling voor een geweldige ervaring
Ontdek een nieuw tijdperk van de minibike met het innovatieve versnellingssysteem van de CX, geactiveerd met één druk op de knop. Pas je aan door verschillende vaardigheidsniveaus te kiezen uit drie acceleratievermogensinstellingen en de maximale snelheid te beperken. De batterijstatus, laadindicatoren en geselecteerde versnelling zijn allemaal geïntegreerd in een intuïtieve interface.

Het elektronische gaspedaal is speciaal ontworpen voor kinderen, met een maat die geschikt is voor de grip van het kind, wat het gebruiksgemak enorm vergemakkelijkt. De standaard “beginnersmodus” verhoogt de veiligheid, terwijl de voeding snel kan worden uitgeschakeld in geval van nood door het magnetische veiligheidskoord los te koppelen.

Kies uit drie acceleratievermogensniveaus en stel de maximale snelheid in op basis van de vaardigheid van je kind.

Ouders kunnen ook de batterijduur, resterende lading en actieve uitrusting controleren, allemaal op een handig LCD-scherm.

Snelheidsmodificaties van de CX-2E:

Modus 1: 16 km/u
Modus 2: 26 km/u
Modus 3: 36 km/u

Extra informatie

color

Blue